Intresseanmälan Sjöstorps Höstmarknad 2023

 

Nu är planeringen av årets Höstmarknad igång och det är dags att skicka in intresseanmälan om du vill va med och ställa ut. Tipsa gärna någon som du tycker skulle passa som utställare.

Vi som arrangerar höstmarknaden är Norregårdens Fågelfrö och Cobosabi i Sjöstorp, tvåföretag som har samarbetat i många år. Hos Cobosabi möter Norden Japan i tidlös design och heminredning. Norregårdens Fågelfrö är ett lantbruk med en frisk fläkt av modernt lantliv och fokus på hållbar odling. Skörden av majs kommer troligen att vara på sluttampen i början av november, så besökarna erbjuds samtidigt ett studiebesök mitt i produktionen.

Christina Lurell, Cobosabi kontakt@cobosabi.se

Sofia Ohlsson, Norregårdens Fågelfrö 070-208 73 86 sofia@norregarden.se

Vi ser fram emot din intresseanmälan!

Praktisk information

Var: Norregårdens Fågelfrö, Sjöstorp 301, Dalby

När: Söndagen 5 november kl 10-15

Utställare: Lokala företag, allt från hantverk till matproducenter.

Varje utställare ombeds specificera vad de kommer att sälja så vi kan undvika konkurrens genom att två säljer liknande produkter. Det kommer finnas plats för 25-30 utställare.

Lokal: Höstmarknaden kommer att anordnas i logen, ej uppvärmd lokal och ute på gårdsplanen.

Bord/utställningsplats: Du tar själv med ett bord som är max 2×1 meter. Du får en yta på 0,5 meter framför bordet samt en liten yta bakom bordet. Vi rekommenderar att ta med egen belysning. Om du önskar stå på gårdsplanen i eget tält eller dylikt så finns det möjlighet till större utrymme. Alla utställare ska ha sin plats klar kl 10 och vara kvar till kl 15 Det är inte tillåtet att ha tända ljus.

Anmälan och utställaravgift:

550 kr ink moms/utställare. Avgift faktureras.

Sista anmälningsdag är den 22 september. Anmälan är bindande efter sista anmälningsdag.

El ingår.

Övrig praktisk information: Det kommer att finnas mat till försäljning. Toalett kommer att finnas på parkeringen.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående Covid.

För dig som säljer livsmedel: Finns enskild toalett med varmvatten.

Villkor:

Vi prioriterar lokala utställare. Tänk på att du måste ange i intresseanmälan vad du tänker sälja. Vi förbehåller oss rätten att be dig ta bort de varor du inte anmält för försäljning.

Du är själv ansvarig för att ha och medta erforderliga tillstånd för din försäljning, tex livsmedelstillstånd.

Efter att vi hanterat alla intresseanmälningar återkommer vi, senast 30 september, med en bekräftelse eller med ett besked om att vi tyvärr inte kunnat bereda plats än så länge. Om ingen plats tilldelats, men man passar i urvalskriterierna, så placeras man automatiskt i kö.

Var önskar du stå

13 + 5 =

Pin It on Pinterest

Share This